هدف از این تحقیق بررسی مالکیت نهادی و انواع آن با فرمت docx در قالب 15 صفحه ورد بصورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش می باشد

 

 

 

فهرست مطالب

مالکیت نهادی و انواع آن

2-1-2-1 تعریف مالکیت نهادی

2-1-2-2 نقش نظارتی مالکیت نهادی

2-1-2-3 فرضیات موجود در خصوص مالکین نهادی

2-1-2-4 انواع مالکیت نهادی (فعال و منفعل)

2-1-2-5  تمرکز مالکیت

پیشینه

منابع

 

 

 

یكی از گروه های اصلی استفاده كنندگان از صور ت های مالی، سهامداران می باشند. در این میان سرمایه گذاران نهادی با توجه به مالكیت بخش قابل توجهی از سهام شركت ها از نفوذ قابل ملاحظه ای در شركت های سرمایه پذیر برخوردار بوده و می توانند رویه های آن ها را تحت تأثیر قرار دهند . عموماً این گونه تصور می شود كه حضور سرمایه گذاران نهادی ممكن است به تغییر رفتار شركت ها منجر شود . این امر از فعالیت های نظارتی كه این سرمایه گذاران انجام می دهند، نشأت می گیرد.

 

 

 

سهامداران نهادی به اشخاص حقیقی یا حقوقی اطلاق می‌شود که تعداد قابل ملاحظه‌ای ازسهام عادی شرکت را در اختیار داشته باشند؛ موسسات سرمایه‌گذاری، نهادهای عمومی غیر دولتی و یا سایر شرکت‌های تجاری از جمله سهامداران نهادی محسوب می شوند. میزان مالکیت نهادی در یک شرکت برابر است با نسبت سهام عادی در اختیار سرمایه گذاران نهادی به کل سهام آن شرکت می باشد . این نسبت هر چقدر بیشتر باشد بیانگر تمرکز مالکیت در تعداد کمی از مالکین نهادی است وارزش کوچک آن دلالت بر عدم تمرکز نهادی دارد . برای محاسبه درصد مالکیت نهادی در هرشرکت ،تعداد سهام مالکیت نهادی به کل تعداد سهام عادی شرکت درابتدای دوره تقسیم می شود .(نوروش وابراهیمی کردلر).